Loveshoot Sebastiaan & Christine

Bijgewerkt: 3 nov 2018

Deze lieve mensen kwamen als één van de eerste 'lovebirds' voor mijn camera. Oeh, ik was best wel een beetje zenuwachtig voor deze shoot en alles was nog nieuw voor me. Maar ik werd er goed doorheen gecoacht en kon lekker uitproberen. We moesten tussendoor nog even schuilen voor een regenbui. Maar desalniettemin was er het erg leuk om te doen. Sebastiaan en Christine vond ik echt een heel fijn stel om mee aan de slag te gaan. Spontaan, leuk, super mooie glimlach en gewoon gezellig! Volgende zomer stappen ze in het huwelijksbootje: veel geluk!Gepubliceerd in

© 2020 - Alle rechten van deze website behoren toe aan Oliva Fotografie. Niets van deze website (ook geen enkele foto)

mag gekopieerd, gebruikt, of vermenigvuldigd worden zonder mijn schriftelijke toestemming.

KvK 72716681